2009-01-06

Grannar

Bor man i flerfamiljshus drabbas man ofta av sina grannars musikval vare sig man vill det eller inte. Musikbloggens högkvarter har grannar på två sidor: vi kan kalla dem pest och kolera när det kommer till vilka skivor de spelar. Från sidan omåttligt trista låtar av till exempel Coldplay. Underifrån istället unz unz unz –låtar av typen ”How much is the fish” (eller vad den nu heter med Scooter). Förra grannen hade en obegriplig faiblesse för Carola och schlager i största allmänhet. Att ringa störningsjouren vore i det här läget att överreagera. Vad skulle då vara en giltig anledning? Tomas Ledin kanske.

3 kommentarer:

Amanda sa...

Vi har grannar vars barn väcker oss genom att gallskrika varje morgon klockan 06. Och vi pratar inte bäbisar här. Vi funderade på att ringa soc när vi inte ens fick sova på julafton. Men tyvärr har vi inte lyckats utröna från vilken lägenhet ljudet egentligen kommer.

Emst sa...

Då är det ju verkligen läge för störningsjouren! Man kan ju alltid säga att man tror att ungarna blir slagna. Ni som ändå har bostadsrätt, det borde finnas nån sån där pensionär i styrelsen som älskar att skriva lappar och "gå till botten med" etc. som ni kan tipsa.

Terry sa...

Tomas ledin är alltid en giltig anledning.
Till nästan vad som helst.